LEIRIT 1.-6.luokkalaisille

Järjestämme tytöille ja pojille erilaisia leirejä koulujen loma-aikoina sekä kerran keväällä ja syksyllä. Leireillemme ovat tervetulleita kaikki 1.-6.-luokkalaiset tytöt ja pojat.

Leireistä voi kysellä lisätietoja Millalta,
milla.mansukoski@evl.fi / 040 548 9437

Kevät 2018

Talviloman puuhapäivät (päiväleiri)

Talviloma eikä mitään tekemistä? Tule kirkolle! Maanantaista perjantaihin 19.-23. helmikuuta puuhaillaan, leikitään, askarrellaan ja ulkoillaan klo 9-15.

Talviloman puuhapäivät on tarkoitettu kaikille 1.-6.-luokkalaisille tytöille ja pojille. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä puuhailijaa. Hinta 30 euroa sisältää lounaan, välipalan ja askarteluihin tarvittavat materiaalit.

Ilmoittautuminen puuhapäiville alkaa ma 8.1. klo 8.00 Ilmoittautumislomakkeelle pääset painamalla tästä.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Automaattisen vahvistuksen paikasta pitäisi tulla sähköpostiin ilmoittautumisen yhteydessä. Jos näin ei tapahdu, olkaa yhteydessä Millaan.

Lisätietoja voi kysellä Millalta: milla.mansukoski@evl.fi / 040 548 9437

Kevätleiri 16.-18.3. (viikonloppuleiri)

Bergvikin leirikeskus Salossa kutsuu kevätleireilijöitä! Ohjelmassa kaikenlaista kivaa puuhailua pelien, leikkien, askartelun ja hartaushetkien merkeissä. Lisäksi leiriohjelmaamme kuuluu leirijumis (=jumalanpalvelus), joka valmistellaan yhdessä.

Leirimaksu 35€ sisältää kuljetukset, majoituksen, ruoat sekä askartelussa käytettävät materiaalit.

Bergvikin leirikeskuksesta saatte tarkempaa tietoa leirikeskuksen omilta sivuilta bergvik.fi

Ilmoittautuminen kevätleirille 8.1.-25.2. Ilmoittautumislomakkeelle pääset painamalla tästä. Huom! Ilmoittautumislomakkeella tapahtumapaikaksi ilmoitetaan Velskola. Tämä johtuu siitä, että leirimme on leirivuoron varaamisen jälkeen vaihdettu Bergvikiin Velskolan kartanon ollessa edelleen käyttökiellossa. Eli leiripaikkana on Bergvik.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Automaattisen vahvistuksen paikasta pitäisi tulla sähköpostiin ilmoittautumisen yhteydessä. Jos näin ei tapahdu, olkaa yhteydessä Millaan.

Kesä 2018

Kesällä 2018 on luvassa perinteinen kesäloman aloitusleiri ma-to 4.-7.6. sekä Espoon ja Kauniaisten seurakuntien yhteinen Hilavitkutin-leiri loppukesällä ti-pe 31.7.-3.8.

Näistä leireistä lisätietoa tulee tälle sivulle alkukevään aikana.